Video

Comedian Lovella over haar dateregels: "Mijn partner prikte er doorheen"

foto: YouTube: FunX
  1. Newschevron right
  2. Comedian Lovella over haar dateregels: "Mijn partner prikte er doorheen"

Comedian Lovella gaat op TikTok en Instagram superhard met haar grappige video's over relaties en dateproblemen. Ze is dan ook de perfecte persoon om aan te schuiven bij Jayh en Mahi in de nieuwste aflevering van It's Complicated, waarin deze week dateregels worden besproken.

Sketches

Lovella's video's zijn vaak herkenbaar voor zowel vrouwen als mannen. Zo maakt ze bijvoorbeeld sketches over hoe je jaloers en onzeker kan reageren wanneer je partner uitgaat met vrienden, terwijl je ondertussen doet alsof er niets aan de hand is. "Veel is gebaseerd op wat ik zelf heb meegemaakt, of in ieder geval mensen dicht om me heen. Maar m'n filmpjes hebben absoluut een kern van waarheid. Het komt ergens van een pijnlijke plek. Daar ga ik naar terug."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Regels

Op de bank bij Mahi en Jayh legt legt Lovella uit dat ze verschillende dateregeltjes heeft opgesteld waarvan ze dacht dat ze zouden leiden tot een succesvolle relatie. Zo vindt ze eigenlijk dat je elkaar na twee keer daten eventjes niet meer moet zien. "En mijn main rule is dat er wat tijd overheen moet gaan voordat je bij me thuiskomt", vertelt ze. "Ook wil ik zolang mogelijk wachten met seks. Dat verbindt namelijk."

Schijt aan de regels

Echt werken deden die regels niet, want bij haar huidige partner hadden ze geen effect. "Ik ging met iemand daten die schijt had aan m'n regels. Dan zei ik: 'We hebben elkaar nu twee keer gezien, ik zie je volgende week wel weer' en dan zei hij: 'Waarom? Wil je me zien? Dan kom ik nu naar je toe'. Hij heeft er doorheen geprikt."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

It's Complicated

Meer afleveringen van It's Complicated checken? Je kunt de episodes terugkijken op het YouTube-kanaal van FunX of in je favoriete podcast-app.

Ster advertentie
Ster advertentie