Video

Zo beleefde Snelle de uren voor zijn uitverkochte show in de Melkweg

  1. Newschevron right
  2. Zo beleefde Snelle de uren voor zijn uitverkochte show in de Melkweg

Snelle gaat keihard. Zijn EP Beetje Bij Beetje is een groot succes, hij heeft vandaag een samenwerking met Frenna uitgebracht en hij stond vorige week in een uitverkochte Melkweg. FunX-reporter Laila volgde Snelle achter de schermen in aanloop naar zijn Melkweg-optreden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Melkweg

In een ver verleden zat Snelle op hockey: "Maar ik vond dat niet vet, dus ik ging rappen en dat vond ik wel vet. Dus ik pakte door en ja, nu staan we in een uitverkochte Melkweg!" Rappen was (en is) voor Snelle een uitlaatklep. "Ik denk dat elke rapper dat zegt, maar in mijn geval is dat echt zo"

Zijn eerste demo's maakte hij met een Singstar-microfoon. Ondertussen werkte hij als nachtportier. "Dat was vier nachten doorhalen en dan overdag een rapcarrière proberen op te zetten." Zijn deelname aan FunX-talent en zijn viral 101Barz-sessie zorgden ervoor dat hij doorbrak bij het grotere publiek. Inmiddels heeft hij het zo druk dat hij bijna vergeten was dat hij ging optreden in de Melkweg, vertelt hij: "Maar ik heb er wel heel veel zin in hoor!"

Ster advertentie
Ster advertentie