Video

FunX Strijders beantwoorden pittige vragen in gore 'Truth or Eat'-challenge

  1. Newschevron right
  2. FunX Strijders beantwoorden pittige vragen in gore 'Truth or Eat'-challenge

The heat is on tussen de FunX-strijders! Letterlijk, want in de tweede aflevering van het nieuwe seizoen moeten Ouassima, Vanessa, Zoë, Nixon, Youssef en Shaquille een serie pittige vragen beantwoorden tijdens Truth or Eat. Willen ze het antwoord niet verklappen? Dan mag het andere team een 'bijzondere' snack uitkiezen die ze móeten eten. Denk aan levende meelwormen, haring met melk of een lekker rauw eitje... Wie het snelst antwoord geeft óf eet, wint!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Truth or Eat

De tactiek van de de jongens: gewoon alles beantwoorden zodat ze niks hoeven te eten. Tijdens een eerdere aflevering bleek dat namelijk niet bepaald hun sterkste kant te zijn. De dames hebben daarentegen wat moeite met de vragen en moeten dus een paar gore dingen naar achter tikken. Aan Shaquille's houding te zien is alleen het kijken naar de etende dames al straf genoeg...

Strijder Zoë

De grootste strijder van de aflevering blijkt toch echt wel Zoë te zijn. "Zij kan zo in een horrorfilm spelen man!", aldus Youssef. Of dat ook de winst heeft opgeleverd, check je aan het einde van de nieuwe aflevering!

FunX op YouTube

Je kan alle afleveringen van FunX Strijders terugkijken op het YouTube-kanaal van FunX.

Ster advertentie
Ster advertentie