Video

Ouassima kijkt in de telefoon van... Mario Cash!

  1. Newschevron right
  2. Ouassima kijkt in de telefoon van... Mario Cash!

In de nieuwe FunX-serie Ouassima kijkt in de telefoon van... kijkt Ouassima in de telefoons van bekende artiesten en YouTubers. Wat ze daar vindt? Pittige privéfoto's, asociale appjes en soms héle hele sexy snaps! Een ding is zeker: je hebt de artiesten nog nooit zó gespannen gezien! Gelukkig mogen ze een joker inzetten als het echt te ver gaat. Daar staat dan alleen wel een opdracht tegenover natuurlijk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mario Cash

Vandaag is de tweede aflevering met Mario Cash verschenen. De man die Omin Liefde uitdeelt, vond het onwijs spannend dat Ouassima in zijn telefoon ging neuzen. Ze checkte zijn DM'etjes en snaps, maar ook de guilty pleasures waar hij op Spotify naar luistert. Ook raakten Ouassima en Mario Cash in gesprek over zijn goede vriend Broertje, maar ook over de band met zijn moeder.

Exclusive

Natuurlijk ging het in deze aflevering ook over muziek. Mario Cash verklapte Ouassima dat er een nieuw project aankomt dat Exclusive gaat heten. Tot die tijd gaat hij nieuwe singles droppen om luisteraars op te bouwen, want deze man heeft een doel: "Ik wil dat heel Nederland naar mijn muziek gaat luisteren!"

Ster advertentie
Ster advertentie