Video

Frenna: "Ik had die tijd thuis met familie wel even nodig"

  1. Newschevron right
  2. Frenna: "Ik had die tijd thuis met familie wel even nodig"

Frenna stond vorige week na lange tijd weer op het podium en dat was er niet zomaar eentje. De 777-king gaf een coronaproof concert in de Ziggo Dome en FunX was aanwezig om de sfeer te proeven én om te checken hoe het met Frenna gaat. Ouassima sprak hem backstage waar hij vertelde de afgelopen tijd flink tot rust te zijn gekomen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tekst vergeten

Normaal heeft Frenna vier shows in een week, maar door de coronacrisis lag dat allemaal stil. Om deze show neer te kunnen zetten moest hij dus weer helemaal terug in de fous. "Ik was zoveel teksten vergeten!"

Tijd voor familie

Wat hij met die overgebleven tijd deed? Sporten! "En natuurlijk vaker thuis zijn met familie. Dat had ik ook wel even nodig." Hij vertelt altijd al een familyguy te zijn geweest. Omdat hij vaak onderweg is of "brak is van shows" kan hij er alleen niet altijd genoeg tijd voor vrijmaken. "Ik had deze periode echt nodig."

SFB-album en internationale collabs

Frenna heeft nog een hoop voor zijn fans in petto komende tijd. "777-festival volgend jaar hopelijk, een album met SFB en daarna kan je nog allerlei dingen van mij verwachten. Ik heb ook nog een paar internationale features."

Ster advertentie
Ster advertentie