Video

Hesdy Gerges: "Badr Hari komt nooit meer terug op zijn oude niveau"

  1. Newschevron right
  2. Hesdy Gerges: "Badr Hari komt nooit meer terug op zijn oude niveau"

Op 3 maart is het zo ver, dan is Badr Hari weer terug in de ring. Hij gaat het opnemen tegen Hesdy Gerges. In 2010 stonden deze mannen al tegenover elkaar. Toen sloeg Badr Hesdy knockout. Maar een trap na zorgde ervoor dat Badr Hari gediskwalificeerd werd. Hesdy Gerges won dus de partij, maar niet op de manier die hij in gedachte had. Beide mannen hebben dus nog iets goed te maken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Oude badr

FunX-reporter Ouassima was aanwezig bij de persconferentie en staredown van Badr en Hesdy. Helaas was Badr niet beschikbaar voor interviews, maar het lukte Ouassima wel om Hesdy te spreken. Met hem blikte ze alvast vooruit naar 3 maart. Wordt het een opwarmpartijtje voor Badr of wordt het een echte match?

"Ik wil elke partij winnen daar doe ik alles voor"

Hesdy liet in het interview weten dat Badr naar zijn mening zijn beste tijd wel heeft gehad.

"Ik vind dat Badr het in zich had om de absolute top te zijn. Dan bedoel ik echt met titels winnen en jarenlang de beste van de wereld te zijn. Dat heeft ie niet gedaan. [...] Hij had veel meer kunnen laten zien. En ik denk dat hij nu nooit meer op dat niveau kan komen waarop hij toen was. De jaren gaan ook tellen."

Ster advertentie
Ster advertentie