Video

Hoe goed kent Yxng Le de tunes van zijn 777-collega's?

  1. Newschevron right
  2. Hoe goed kent Yxng Le de tunes van zijn 777-collega's?

Yxng Le stelde zich dit jaar netjes voor aan het grote publiek in zijn tune Wat Is Je Naam samen met Frenna, waarmee hij een nominatie voor Best Song verdiende voor de FunX Music Awards. Daarnaast maakt hij ook nog eens kans op de award voor Best Singer. In de FMA Avondshow probeerde Fernando Yxng Le nog beter te leren kennen. Zo vroeg hij de zanger onder andere wat hij vroeger wilde worden en wanneer zijn hart voor het eerst gebroken werd. Ook moest hij tijdens het Zing FMA-spel de tracks afmaken van zijn 777-collega's.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eerste heartbreak

Door te vragen naar zijn verleden, kwam Fernando erachter dat Yxng Le vroeger geen zanger, maar voetballer wilde worden. "Mijn passie lag uiteindelijk toch meer bij muziek, daarmee zag ik meer mogelijkheden. Nu scoor ik geen goals, maar hits." Yxng Le vertelde ook over zijn eerste heartbreak. Damn, die chick was kapot savage. "In groep 7 ging ik op vakantie naar Ghana en toen ik terug kwam had ze een ander", lacht Yxng Le. "Nu heeft ze sowieso spijt."

777-tracks

Na het interview werd Yxng Le uitgedaagd om de liedjes van zijn 777-collega's af te maken. Zo moest hij onder andere tracks zingen van Frenna, Delany en Sxteen. Hoe dat hem verging zie je in de video hierboven.

STEM

De FunX Music Awards zijn op woensdag 16 september live te volgen vanaf 21.05 op FunX.nl, NPO 3 en de FunX App. Je kunt op dit moment alleen nog stemmen op de categorie├źn Artist of the Year - Female en Artist of the Year - Male.

Ster advertentie
Ster advertentie