Video

Bhad Bhabie: "Je moet slim genoeg zijn om te weten wat je wel en niet moet doen"

  1. Newschevron right
  2. Bhad Bhabie: "Je moet slim genoeg zijn om te weten wat je wel en niet moet doen"

"Catch me outside, how about that?" Je kent deze beruchte uitspraak vast nog wel. Danielle Bregoli ging op haar dertiende viral met het Catch Me Outside-filmpje bij Dr. Phil en werd daarmee wereldwijd bekend. Nu, twee jaar later is Danielle bezig met haar muziekcarrière en is ze nog bekender onder de naam Bhad Bhabie. Onlangs gaf ze een concert in de Melkweg en Ouassima was erbij om haar te interviewen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

muziek

De negativiteit spatte ervan af bij Dr. Phil, maar Danielle a.k.a. Bhad Bhabie heeft het toch voor elkaar gekregen om enigszins bekend te worden. Ze besloot gebruik te maken van alle aandacht en begon aan haar rapcarrière. Daarmee is ze ver gekomen, want tegenwoordig werkt ze samen met artiesten als Ty Dolla $ign en Lil Yachty.

"Een vriendin van mij, Britney, kent Ty Dolla $ign en ze stelde voor dat hij goed bij het nummer paste. Ik vind hem wel tof, dus ik zei 'Ja, laten we het doen!' Zo zijn we in contact gekomen."

Samen met hem maakte Bhad Bhabie de track Trust Me, die nu op nummer achttien staat in de trendinglijst van YouTube.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

doen wat ze wil

Dat Bhad Bhabie doet wat ze wil, hebben we wel gemerkt. Met die mindset gaat de femcee nog steeds door het leven en zo pakt ze het ook aan als het op muziek aan komt. "Ik heb niet echt een inspiratiebron. Ik wil gewoon mezelf zijn en niet zoals iemand anders. Ik doe gewoon m'n ding."

druk

Die zelfstandigheid wil Danielle ook overbrengen op haar eigen fans. Het vijftienjarig meisje wil vooral niet dat ze naar haar gedrag kijken, maar dat de fans hun eigen ding doen. "Je kunt sommige dingen doen die ik ook doe, maar niet alles. Je moet zelf ook slim genoeg zijn om te weten wat je wel en niet moet doen."

Ster advertentie
Ster advertentie