It's Complicated

#81 - BIG JAY en MICH over OPGROEIEN ZONDER VADER | It’s Complicated

  1. Podcastschevron right
  2. It's Complicatedchevron right
  3. #81 - BIG JAY en MICH over OPGROEIEN ZONDER VADER | It’s Complicated

zo 16 juni 2024

Big Jay en Mich zijn te gast bij Jayh en Mahi in de studio van It’s Complicated om te praten over hoe het is om op te groeien zonder vader. Big Jay, Mich en Jayh zitten alledrie in een gelijkaardige situatie: ze zijn opgegroeid zonder vader en hebben nu zelf kinderen. Elk van hen geeft een kijkje in hoe het was toen ze zelf kind waren, en hoe ze dit nu meepakken in hun eigen rol als vader. 

 

Vanuit hun jeugd vinden ze alledrie dat ze sneller volwassen zijn moeten worden omdat een vader of vaderfiguur ontbrak. Jayh heeft zijn vader zelfs pas voor het eerst gezien toen hij 19 was. Dit maakte dat ze heel hun jeugd lang in een struggle zaten, en altijd een hoop vragen hadden. Compenseren ze nu voor deze struggle, nu ze zelf allemaal vader zijn? 

 

Mahi, als enige vrouw die nog heel graag kinderen wilt, heeft een bijzondere houding op moeder worden. Overal om zich heen ziet ze vriendinnen die alleenstaande moeders zijn. Om die reden bereidt ze zich juist voor op een onstabiele gezinssituatie, voor ze nog maar in een relatie stapt. Mich en Big Jay hebben een sterke en positievere visie op deze onzekerheid. 💜

 

De Complicated Question is weer heel heftig! Een vrouw die op haar 15e moeder is geworden, en nu 39 is, heeft een ongelooflijk zware tijd meegemaakt met haar oudste dochter. Dit resulteerde in zware fysieke, mentale en zelfs financiële struggles in de familie. Haar dochter zegt dat dit komt omdat ze nooit is opgegroeid met een vader. Wat moet deze vrouw doen in deze situatie, waarbij elke mogelijke uitkomst pijn zal doen? 

Heb jij ook een Complicated Question? Stuur het in naar itscomplicated@funx.nl 💜