Entertainment

Snoop Dogg wijst 100 miljoen dollar af van OnlyFans: "Mag niet van mijn vrouw"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Snoop Dogg wijst 100 miljoen dollar af van OnlyFans: "Mag niet van mijn vrouw"

Snoop Dogg heeft honderd miljoen dollar van OnlyFans afgeslagen. Dat onthult de rapper in gesprek met Slink Johnson. Volgens Snoop Dogg zou zijn vrouw Shante Broadus het niet hebben goedgekeurd dat hij zijn 'ding' eruit zou halen en aan de wereld zou tonen.

Snoop Dogg op OnlyFans

Hoewel Snoop Dogg de laatste jaren hard aan de weg timmert als ondernemer hebben de eigenaren van OnlyFans hem niet kunnen overtuigen om met het platform in zee te gaan. "Je ziet tegenwoordig steeds meer dat jonge dames zo'n twintig miljoen dollar per jaar verdienen met hun video's", begint Snoop Dogg zijn verhaal. "Tegen mij zeiden ze: 'OnlyFans wil dat je komt en meedoet. Je kunt er zo'n honderd miljoen dollar mee verdienen. Het enige wat je hoeft te doen, is dat 'ding' eruit halen'", aldus The Doggfather over zijn geslachtsdeel.

'Ik heb een vrouw'

Dat Snoop Dogg openstaat voor lucratieve deals is geen geheim. Zo werkte hij onlangs zelfs mee aan een commercial waarin hij bekendmaakte te stoppen met 'smoken'. Maar een samenwerking met OnlyFans gaat voor de 52-jarige Snoop Dogg toch écht te ver. En dat komt met name door zijn vrouw en manager Shante Broadus, met wie hij al 27 jaar is getrouwd. "Ik heb een vrouw, man. Het is onmogelijk dat ze mij toestaat om daarheen te gaan en dat 'ding' eruit te halen. Voor geen geld", aldus Snoop over de moeder van zijn drie kinderen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Snoop Dogg bij Olympische Spelen

Naast het afblazen van de lucratieve deal met OnlyFans bespreekt Snoop Dogg met Johnson ook een aantal andere onderwerpen. Zo vertelt de rapper dat hij veelvuldig in de gym te vinden is en gepassioneerd bezig is met het opbouwen van spiermassa. Snoop Dogg zou wellicht komende zomer in Parijs al kunnen pronken met met zijn opgeknapte lichaamsbouw.

De rapper maakte namelijk onlangs bekend dat hij voor NBC verslag zal doen van de Olympische Spelen van 2024. "Ik ben opgegroeid met het kijken naar de Olympische Spelen en kan niet wachten om te zien hoe al die ongelooflijke atleten hun 'game' naar Parijs brengen. Het evenement is een viering van skills, toewijding en het nastreven van grootsheid", aldus Snoop Dogg. "We gaan een aantal geweldige wedstrijden zien en uiteraard ga ik in mijn verslaggeving de Snoop-style in de mix gooien."

Ster advertentie
Ster advertentie