Entertainment

Snoop Dogg is toch niet gestopt met smoken

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Snoop Dogg is toch niet gestopt met smoken

Afgelopen week leek er een wonder te zijn gebeurd: Snoop Dogg kondigde op social media aan te gaan stoppen met smoken. In tegenstelling tot wat velen dachten, is de rapper niet gestopt met het roken van marihuana. De aankondiging bleek niets meer dan een marketingstunt te zijn van een producent van rookvrije vuurkorven.

"Stoppen met smoken"

Snoop Dogg liet afgelopen donderdag via Instagram weten dat hij officieel stopt met smoken. "Na veel wikken en wegen en gesprekken met mijn familie heb ik besloten om te stoppen met smoken", schrijft hij. De Drop It Like It's Hot-rapper vervolgt zijn statement met: "Respecteer alsjeblieft mijn privacy gedurende deze tijd."

"Rookvrij"

In een Instagrampost die Snoop eerder vandaag publiceerde, zegt de legendarische rapper nogmaals dat hij "stopt met smoken". Het bleek echter te mooi om waar te zijn, want uit de post blijkt dat hij het over een complete andere manier van 'smoken' heeft. "Ik weet wat je denkt: Snoop, roken is echt jouw ding. Maar ik ben er klaar mee. Klaar met al dat gehoest en kleren die stinken. Ik ga voor rookvrij." In de caption schrijft hij dat hij "rookloos gaat" met Solo Stove.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Inspiratie voor anderen

Ondanks dat Snoop dus niet gestopt is met het roken van wiet heeft hij wel anderen geïnspireerd om daarmee te stoppen. Zo maakte Meek Mill middels een tweet bekend dat hij naar Dubai gaat en het roken van wiet volledig zal opgeven. Naar eigen zeggen doet hij dat vanwege de gezondheidsrisico's die dit met zich meebrengt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie