Entertainment

Snoop Dogg doneert $10.000 om 93-jarige vrouw te helpen huis te behouden

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Snoop Dogg doneert $10.000 om 93-jarige vrouw te helpen huis te behouden

Snoop Dogg heeft 10.000 dollar (ongeveer 9.128 euro) gedoneerd aan de 93-jarige Josephine Wright uit South Carolina. Hij wilde haar helpen om haar huis te behouden. Josephine werd aangeklaagd door een projectontwikkelaar, omdat ze weigerde haar woning op te geven. De reden was dat haar huis volgens hen op hun grond stond.

Huis

Het huis van Josephine Wright is al sinds de Amerikaanse Burgeroorlog in haar familie en deze wil zij dus graag behouden. Een projectontwikkelaar wil echter 147 nieuwe huizen bouwen op het land waar haar huis staat. Wright is het hier niet mee eens en beschuldigt het bedrijf van 'intimidatie'. Ze startte een GoFundMe-pagina om haar juridische strijd tegen het bedrijf te ondersteunen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gulle gift

Snoop Dogg vertelt aan CNN dat hij doneerde vanuit zijn hart heeft gedaan. ''Ze doet me denken aan mijn grootmoeder'', aldus de rapper. Hij is overigens niet de enige beroemdheid die een donatie heeft gedaan. Ook NBA-speler Kyrie Irving heeft zijn steentje bijgedragen door een donatie te doen. Inmiddels is er al bijna 299.000 dollar opgehaald om haar juridische kosten te dekken.

Ster advertentie
Ster advertentie