Entertainment

Snoop Dogg is commentator bij Olympische Spelen: "Uiteraard in Snoop-style"

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Snoop Dogg is commentator bij Olympische Spelen: "Uiteraard in Snoop-style"

Snoop Dogg gaat de Olympische Spelen in Parijs presenteren voor NBC. De rapper laat weer eens zien dat hij van alle markten thuis is en zegt zelf erg enthousiast te zijn over zijn nieuwe klus.

Snoop Dogg

Volgens de Hollywood Reporter zal Snoop Dogg de Olympische Spelen samen met Mike Tirico presenteren. Hij zal ook “de iconische bezienswaardigheden van de stad verkennen, Olympische wedstrijden en evenementen bijwonen en bezoeken brengen aan de atleten, hun vrienden en families.”

De rapper zegt zelf erg veel zin te hebben in de klus. "Ik ben opgegroeid met de Olympische Spelen en vind het geweldig om de atleten in Parijs aan het werk te zien. Uiteraard ga ik die Snoop-style in de mix gooien."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Olympische Spelen

Dit is niet de eerste keer dat Snoop de Spelen presenteert. In 2021 heeft hij dit namelijk ook al mogen doen. “Die prestatie alleen al heeft Snoop een baan opgeleverd als onze speciale correspondent in Parijs. We weten niet wat er elke dag gaat gebeuren, maar we weten dat hij zijn unieke perspectief zal toevoegen aan onze vernieuwde Olympische primetime-show", vertelt Molly Solomon van de NBC Olympics productie.

De Olympische Spelen vinden dit jaar van 26 juli tot 11 augustus plaats in Parijs. Precies honderd jaar geleden werden de Spelen ook in Parijs gehouden.

Ster advertentie
Ster advertentie