Entertainment

Mopreme Shakur niet blij nadat Drake AI-stem van zijn broer 2Pac gebruikte voor diss

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Mopreme Shakur niet blij nadat Drake AI-stem van zijn broer 2Pac gebruikte voor diss

De beef tussen Drake en Kendrick Lamar houdt de gemoederen al een tijdje bezig en de eerstgenoemde rapper is dan ook op oorlogspad. In de afgelopen weken heeft de Canadese artiest twee disstracks afgevuurd op Kendrick Lamar. De laatste disstrack genaamd Taylor Made Freestyle heeft zelfs AI-verses van Snoop Dogg en 2Pac. De broer van de overleden rapper is echter niet heel blij met het gebruik van 2Pacs stem.

Reactie broer 2Pac

Volgens Mopreme Shakur had Drake zijn overleden broer niet moeten gebruiken om een andere rapper te dissen. Shakur is van mening dat Drake zijn tegenstander in een een-op-een had moeten aanvliegen. Volgens de broer van de legendarische rapper heeft Drake de “nucleaire optie” gebruikt door de stem van de Dear Mama-artiest in zijn diss te verwerken. Al helemaal omdat Kendrick Lamar net als Snoop Dogg en 2Pac afkomstig is uit de West Coast. Drake heeft de verses van ‘Snoop Dogg’ en ‘2Pac’ overigens zelf geschreven.

Winnaar van de beef

Bepalen wie de beef gewonnen heeft kan Mopreme Shakur op dit moment nog niet. Volgens Shakur is het nog te vroeg om te zeggen wie er als winnaar uit de koker is gekomen. Drake heeft inmiddels twee keer gereageerd op de Like That-verse van Kendrick Lamar. Dit deed hij via het inmiddels officieel uitgebrachte nummer Push Ups en de recente disstrack Taylor Made Freestyle.

Vete tussen Drake en Kendrick

De beef tussen Drake en Kendrick Lamar is er niet een die onlangs gestart is. Beide rappers delen over en weer speldenprikjes uit aan elkaar. Sinds Kendrick Lamar met zijn shots naar Drake verscheen op het nummer Like That van Future en Metro Boomin, is de beef nu naar nieuwe hoogtes getild. Nu Drake inmiddels gereageerd heeft met twee disstracks, zijn de ogen van hiphopfans allemaal op Kendrick Lamar gericht.

Ster advertentie
Ster advertentie