Entertainment

Quavo over leven zonder Takeoff: "Soms huil ik mezelf in slaap"

foto: YouTube: Quavo
  1. Newschevron right
  2. Quavo over leven zonder Takeoff: "Soms huil ik mezelf in slaap"

Het is een tumultueus jaar geweest voor Quavo, die in november zijn neefje Takeoff verloor. Om hem te eren, bracht Quavo verschillende eerbetonen uit en herenigde hij zich zelfs weer met Offset. Hoewel het de pijn enigszins verzacht, is zijn leven een stuk somberder geworden sinds de dood van zijn goede vriend. In een exclusieve clip van een aankomend interview op Quavo's YouTube-kanaal vertelt de Migos-rapper dat hij het nog steeds erg moeilijk heeft met het verlies van Takeoff. "Soms huil ik mezelf in slaap."

Leven zonder Takeoff

Hoewel het inmiddels bijna negen maanden geleden is dat Takeoff om het leven kwam, voelt dat voor Quavo niet zo. "Ik mis hem zo ontzettend erg. Het is niet te beschrijven. Ik hou van hem en dat weet hij. Niemand moet dat vergeten." Volgens de rapper beseffen mensen niet hoe zwaar zijn leven is zonder Takeoff. "Ook wanneer je me ziet lachen of wat dan ook, je moet nooit denken dat ik hem vergeten ben. Ik denk de hele tijd aan hem. Soms huil ik mezelf in slaap."

Takeoff mag dan lichamelijk gezien niet meer in leven zijn, toch heeft Quavo het gevoel dat hij nog bij hem is. "Ik weet en voel gewoon dat hij hier met ons is. Hij is hier om me te beschermen. Ook doet hij allemaal rare dingen, zo is Takeoff altijd al geweest, haha. Sommige dingen vond ik vroeger vreemd om te geloven, maar het is echt waar, deze shit bestaat en ik weet dat hij in mijn buurt is."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Migos

Takeoff kwam in november om het leven bij een schietpartij. Samen met Quavo en Offset behaalde hij grote succes met de rapformatie Migos. Met tracks als Bad And Boujee, Stir Fry, Walk It Talk It en Versace waren ze hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor een nieuwe sound binnen hiphop. Het collectief inspireerde wereldwijd miljoenen mensen en blies met hun creatieve ad lips en extravagante vertoning nieuw leven in de hiphop- en fashionindustrie.

Veel Migos-fans waren verrast toen Quavo en Takeoff zonder Offset een album uitbrachten. Tot op de dag van vandaag is het niet duidelijk wat de precieze reden is geweest van de break van het collectief. Waar Quavo en Takeoff de samenwerking tweemans voortzetten, ging Offset solo verder met zijn carrière.

Offset en Quavo herenigd

Na het overlijden van Takeoff hebben Offset en Quavo elkaar weer opgezocht. De twee Migos-rappers waren afgelopen maand een van de hoofdrolspelers tijdens de BET Awards en stonden voor het eerst sinds lange tijd met elkaar op het podium om hun overleden mattie te eren. Daarnaast vierden Offset en Quavo afgelopen maand ook samen de verjaardag Takeoff. De Migos-rappers lieten weten hun strijdbijl voor Takeoff begraven te hebben.

Ster advertentie
Ster advertentie