Entertainment

Offset kijkt terug op BET Awards-optreden met Quavo om Takeoff te eren: "Het reinigde mijn ziel"

foto: Instagram: @offsetyrn / AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Offset kijkt terug op BET Awards-optreden met Quavo om Takeoff te eren: "Het reinigde mijn ziel"

Offset en Quavo waren afgelopen maand een van de hoofdrolspelers tijdens de BET Awards. De Migos-rappers, die afgelopen jaar hun beste vriend Takeoff verloren, stonden voor het eerst sinds lange tijd met elkaar op het podium om hun overleden mattie te eren. Inmiddels heeft Offset via zijn Instagram Live teruggeblikt op het bijzondere moment.

Optreden BET Awards

Offset omschreef het optreden bij de BET Awards als een iconisch moment waar hij lang naar uitgekeken had. "Ik hou van jullie allemaal. We hebben de BET Awards-show gedaan en het was legendarisch", vertelde de rapper via Instagram Live. Volgens Offset was het bijzonder om de show samen met Quavo vorm te geven. "Ik ben zo dankbaar. Mijn broeder Quavo en ik hebben die show in vijftien uur in elkaar gezet. Het optreden reinigde mijn ziel."

For the culture

Offset richtte zich ook op zijn overleden vriend Takeoff. "Rust in vrede, mijn broeder. We deden het voor jou. Quavo en ik stonden rechtop, naast elkaar, van broeder tot broeder, om jou te representen", vertelde hij trots. "Ik waardeer iedereen die ons steunt. Het was net een film. Wat een vibe. Dit hadden we nodig for the culture."

Het lijkt erop dat het optreden met Quavo voor nieuwe positieve energie heeft gezorgd bij Offset. Als het aan hem ligt, zijn de Migos nog steeds de beste rapgroep ooit. "We doen dit al zo lang, ook nu Takeoff er niet meer is. Dat kan alleen omdat we echte sterren zijn. Wij zijn de beste groep die ooit een microfoon aangeraakt heeft. Ik ben God voor altijd dankbaar."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Migos uit elkaar

Het optreden van Offset en Quavo kwam voor veel mensen als een verassing. Het tweetal lag namelijk al behoorlijk lang met elkaar in de clinch. Dat was al het geval toen Takeoff nog in leven was. De ruzie zorgde er zelfs voor dat de Migos uit elkaar gingen en Offset zijn carrière solo voortzette. Na het overlijden van Takeoff lijken Offset en Quavo in ieder geval tijdelijk hun strijdbijl begraven te hebben. Zo waren ze een aantal dagen voor hun BET Awards-optreden ook samen te zien op de eerste verjaardag van Takeoff sinds zijn overlijden.

Ster advertentie
Ster advertentie