Entertainment

Offset en Quavo treden tijdens BET Awards voor het eerst samen op sinds overlijden Takeoff

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Offset en Quavo treden tijdens BET Awards voor het eerst samen op sinds overlijden Takeoff

Offset en Quavo hebben afgelopen zondag tijdens de BET Awards weer voor het eerst samen opgetreden sinds het overlijden van Takeoff. De twee voormalige Migos-leden brachten tijdens het optreden Bad & Boujee ten gehoren.

Verrassing

De hereniging van Offset en Quavo kwam als een verrassing voor het publiek. Ter ere van Takeoff performden de twee eerst het nummer Hotel Lobby van het album Only Built for Infinity links. Op een groot scherm achter Offset en Quavo was de lancering van een raket te zien waarna een foto van Takeoff verscheen. Daarna brachten de twee hun doorbraaksingle Bad & Boujee ten gehoren, wat goed in de smaak leek te vallen bij aanwezigen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verjaardag van Takeoff

Het is overigens niet de eerste keer dat Offset en Quavo samen zijn gekomen sinds het overlijden van Takeoff. Op 18 juni waren de twee namelijk nog aanwezig op de 29e verjaardag van hun overleden neefje. Hoewel Quavo en Offset de afgelopen maanden niet meer door een deur leken te kunnen, viel op beelden van het feestje op te maken dat de rust is wedergekeerd tussen de twee familieleden.

Migos

Takeoff, Quavo en Offset behaalden grote successen met Migos. Met tracks als Bad And Boujee, Stir Fry, Walk It Talk It en Versace waren ze hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor een nieuwe sound binnen hiphop. Het collectief inspireerde wereldwijd miljoenen mensen en blies met hun creatieve ad libs, triplet flow en extravagante vertoning nieuw leven in de hiphop- en fashionindustrie.

Ster advertentie
Ster advertentie