Entertainment

Verdachte van moord op Takeoff opgepakt

foto: Instagram: @yrntakeoff
  1. Newschevron right
  2. Verdachte van moord op Takeoff opgepakt

Een 33-jarige man die al een tijd verdacht wordt van de moord op Migos-rapper Takeoff is opgepakt. De politiechef van Houston heeft vrijdagavond gezegd dat de man donderdagavond is gearresteerd en ook meteen is aangeklaagd.

Onderzoek

Het onderzoek naar de dood van Takeoff verloopt traag, omdat bijna niemand van de veertig aanwezigen van het feest waar de schietpartij heeft plaatsgevonden een verklaring wil afleggen. De vermoedelijke dader is uiteindelijk opgepakt op basis van camerabeelden. Ondanks de trage verloop heeft de politie er altijd vertrouwen in gehad dat de dader snel gearresteerd zou worden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

DJ Pat

De man die wordt verdacht van de moord op takeoff is Patrick Xavier Clark, bij velen in Houston beter bekend als DJ Pat. De dj is eigenaar van de stripclub The Flame HTX. De dagen na de moord op Takeoff bleef Clark veelvuldig posten op zijn eigen social media account alsof er niks aan de hand was. Zo deed hij een paar dagen na de moord een post met de caption “I ain’t perfect I’m solid tho.” Hetzelfde gold voor het Instagramaccount van de stripclub die ook werd gerund door Clark.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Doodgeschoten

De 28-jarige Takeoff, wiens echte naam Kirshnik Khari Ball was, werd op 1 november doodgeschoten in Houston (Texas) op het verjaardagsfeestje van een vriend waar nog zo'n veertig andere mensen aanwezig waren. Takeoff werd door zijn hoofd geschoten en overleed ter plekke. Volgens de politie was de rapper een onschuldig slachtoffer. Hij zou niet betrokken zijn geweest bij een ruzie die voorafging aan de schietpartij.

Ster advertentie
Ster advertentie