Entertainment

Politie heeft er alle vertrouwen in dat moordenaar van Takeoff gevonden wordt

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Politie heeft er alle vertrouwen in dat moordenaar van Takeoff gevonden wordt

Het is inmiddels ruim drie weken geleden dat Takeoff werd doodgeschoten in Houston. De dader is nog altijd voortvluchtig, maar de lokale politiechef, Troy Finner, heeft er alle vertrouwen in dat hij snel gearresteerd zal worden, zo meldt Finner aan KPRC 2.

'Onderzoek moet goed verlopen'

De politiechef zegt dat hij "positief gestemd" is over de progressie die gemaakt wordt in het onderzoek naar de moord op Takeoff. "De dag waarop de schietpartij plaatsvond, heb ik met zijn moeder gesproken. Ik heb haar een belofte gedaan en er is veel gezegd. We willen dat alle onderzoeken naar moord snel verlopen, maar het belangrijkste is dat ze goed verlopen."

Finner voegt eraan toe dat hij familieleden van Takeoff niet wil teleurstellen. "Ik wil niet dat we tegen de familie moeten zeggen: 'Hey, dat was niet de juiste verdachte.' Ik wil dat iedereen geduld heeft en begrijpt dat gerechtigheid zal zegevieren hier in Houston."

Politie doet beroep op getuigen

De politie in Houston deed eerder deze maand al een beroep op ooggetuigen om een verklaring af te leggen, zodat de schutter opgepakt kan worden. "We kunnen elke vorm van hulp gebruiken. We willen gerechtigheid voor de familie van Takeoff. Ze maken momenteel een hoop mee en het enige wat we kunnen doen, is hopen dat jullie contact met ons willen opnemen om op welke manier dan ook te helpen om de dader te arresteren en aan te klagen", aldus politiechef Michael Arrington tijdens een persconferentie.

Doodgeschoten

Takeoff, wiens echte naam Kirshnik Khari Ball was, werd op 1 november doodgeschoten in Houston (Texas) op het verjaardagsfeestje van een vriend waar nog zo'n 40 andere mensen aanwezig waren. Takeoff werd door zijn hoofd geschoten en overleed ter plekke.

Ster advertentie
Ster advertentie