Entertainment

Justin Bieber treedt aanstaande vrijdag op bij herdenkingsdienst van Takeoff

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Justin Bieber treedt aanstaande vrijdag op bij herdenkingsdienst van Takeoff

Justin Bieber is van plan om op te treden tijdens de herdenkingsdienst van Takeoff, zo meldt TMZ. De Migos-rapper, die op 1 november werd doodgeschoten, wordt aanstaande vrijdag begraven in zijn thuisstad Atlanta.

Welke nummers?

Volgens TMZ is het nog niet duidelijk welke nummers Justin Bieber ten gehore zal brengen in de State Farm Arena, de thuisbasis van het basketbalteam Atlanta Hawks. Hoewel Bieber geen solotracks heeft gemaakt met Takeoff, heeft de zanger wel meermaals samengewerkt met Migos. Zo leverde Bieber gastbijdrages op de tracks What You See en Looking for You.

Fans die niet aanwezig kunnen zijn bij de herdenkingsdienst en het optreden van Bieber graag zouden willen zien, hebben helaas pech. Alle aanwezigen in de State Farm Arena dienen hun telefoons bij binnenkomst namelijk in te leveren.

Ook Alicia Keys treedt op

Naast Justin Bieber is ook Alicia Keys van plan om op te treden tijdens de Takeoffs herdenkingsdienst. Net als bij Bieber is het onduidelijk welke nummers de 41-jarige zangeres ten gehore zal brengen.

Ter plekke overleden

Kirshnik Khari Ball, zoals Takeoff in het echt heette, was op 1 november samen met Quavo in Houston om de verjaardag van Jas Prince, zoon van labelbaas J. Prince, te vieren. Kort na dat feest namen de rappers deel aan een dobbelspel. Naar verluidt zou Quavo boos zijn geworden, omdat hij aan de verliezende hand was. Vervolgens zou er een woordenwisseling zijn ontstaan die uiteindelijk uitmondde in een schietpartij. Daarbij werd Takeoff in het hoofd geraakt, waarna de rapper ter plekke overleed.

Ster advertentie
Ster advertentie