Entertainment

Hailey over Justin Bieber: "Het is een rare situatie, maar het komt goed met hem"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Hailey over Justin Bieber: "Het is een rare situatie, maar het komt goed met hem"

Justin Bieber postte vorige week een verontrustende video op Instagram waarin te zien is dat zijn gezicht half is verlamd. Dat komt door het syndroom van Ramsay-Hunt waarmee de artiest kampt. Zijn vrouw Hailey heeft bij de talkshows Live With Kelly & Ryan en Good Morning America een update gegeven over de situatie: "Het komt goed met hem."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rare situatie

Hailey vertelt dat Justin zich redelijk goed voelt en dat het iedere dag een stukje beter gaat. "Dit is gewoon echt een rare, enge situatie die uit het niets komt", vertelt Hailey. "Het kost tijd om daarvan bij te komen." De zanger moet oefeningen doen voor zijn gezichtsspieren en vooral rust nemen, maar schijnt snel te herstellen. "De steun van fans, vrienden en familie is geweldig."

Gezondheidsproblemen

Hailey had zelf in maart nog te maken met gezondheidsproblemen. Ze kreeg toen een mini-beroerte en moest een hartoperatie ondergaan. Destijds had ze een grote steun aan Justin. "Hij zorgde heel goed voor me en sliep bij me in het ziekenhuis. Hij was er echt voor me."

Hechter dan ooit

Volgens Hailey zitten er ook positieve kanten aan alle medische tegenslagen die het koppel doormaakt. "Het dwingt je bijna om er open en eerlijk over te zijn, zodat mensen begrijpen wat je meemaakt. Het levert daarnaast ook mooie en belangrijke gesprekken op."

Bovendien maakt deze periode hun relatie volgens haar sterker. "Het brengt je dichter bij elkaar. We zijn nu hechter dan ooit."

Concerten verplaatst

Door zijn gezondheid heeft Justin Bieber meerdere concerten moeten verplaatsen. Wanneer hij weer kan optreden, moet nog blijken. In januari 2023 komt de zanger naar Amsterdam, vooralsnog lijken die shows door te gaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie