Entertainment

Hailey reageert op de roddels over haar relatie met Justin Bieber

foto: DFree / Shutterstock.comfoto: DFree / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Hailey reageert op de roddels over haar relatie met Justin Bieber

Al maandenlang wordt er online flink gespeculeerd over de relatie van Hailey en Justin Bieber. De 27-jarige zanger zou zijn vrouw slecht behandelen, maar volgens Hailey is hier niets van waar. In de podcast 4D with Demi Lovato doet ze openhartig haar verhaal.

Lief en respectvol

"Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem en over ons samen. Zo is er een groot dik gerucht dat neerkomt op 'Justin is niet aardig tegen haar en mishandelt haar'", vertelt ze. Die roddel is volgens haar alles behalve waar. Sterker nog: Justin is het tegenovergestelde van wat online wordt beweerd, zegt ze.

"Hij is ontzettend lief voor me. Ik heb het geluk dat ik met iemand samen ben die extreem respectvol naar mij toe is en die mij me elke dag weer speciaal laat voelen. Iedereen om ons heen die ons persoonlijk kent, zou hetzelfde zeggen."

Filmpjes

Justin en Hailey zijn sinds 2014 samen en trouwden in 2018. Al een lange tijd noemt een groep fans de zanger 'abusive'. Zo doen er meerdere video's de ronde waarop het lijkt dat Justin tegen zijn vrouw schreeuwt. Ook is er een filmpje waarop is te zien dat Justin een autodeur dichtgooit in het gezicht van Hailey. Eerder liet het 24-jarige model al weten dat er niks aan de hand is en dat sommige video's geen goed beeld weergeven van de realiteit.

Ster advertentie
Ster advertentie