Entertainment

Hailey Bieber geeft reactie op viral video waarin Justin tegen haar schreeuwt

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Hailey Bieber geeft reactie op viral video waarin Justin tegen haar schreeuwt

Al dagenlang gaat er op social media een video viral waarin is te zien dat Justin Bieber schreeuwt tegen zijn vrouw Hailey. Het 24-jarige model heeft inmiddels gereageerd op alle geruchten die momenteel de ronde doen.

Boze Justin

In het filmpje is te zien hoe Justin Bieber flink tekeer gaat tegen zijn vrouw terwijl ze met een groep een hotel in Las Vegas binnenlopen. Door het gejoel van fans is er niet te horen wat de Canadese popster precies zegt, maar aan zijn gezichtsuitdrukking en wilde handgebaren te zien, lijkt hij flink boos te zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Negatieve bullshit'

Via een story op Instagram laat Hailey Hailey weten dat er niks aan de hand is. Bij een kusfoto met Justin schrijft ze: "Terugdenkend aan hoe geweldig vorig weekend was. We hebben de beste tijd gehad, omringd door zoveel liefde. Alle andere verhalen die rondgaan kloppen niet. Laat je niet in met de negatieve bullshit, mensen." De Peaches-zanger was namelijk helemaal niet boos, maar enthousiast. Hij kwam net van het podium na een verrassingsoptreden met Diplo.

foto: @Haileybieber

Meerdere incidenten

och is het niet de eerste keer dat Justin onder vuur ligt wegens zijn gedrag richting Hailey. Online gaat er ook een ander filmpje viral waarin is te zien dat Justin een autodeur dichtgooit in het gezicht van Hailey. Een andere video laat zien hoe hij haar achterlaat om te vluchten voor een horde fans en er zijn opnames waarin hij schreeuwt tegen zijn vrouw na een avond in een speelhal. Een groep fans noemt de zanger 'abusive', maar het koppel heeft meerdere keren laten weten dat sommige video's geen goed beeld geven/weergeven van de realiteit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie