Naar homepage
Entertainment

Zo zagen Justin en Hailey Bieber eruit op hun bruiloft

bron: YouTube: Day and Shay
  1. Newschevron right
  2. Zo zagen Justin en Hailey Bieber eruit op hun bruiloft

Justin en Hailey Bieber hebben een aantal van hun trouwfoto's gedeeld op Instagram. Daarop is Justin strak in pak te zien en zijn vrouw draagt een off shoulder kanten trouwjurk van Off White die is ontworpen door de Ghanees-Amerikaanse designer Virgil Abloh. Daarnaast laten de newly weds ook een duidelijke foto van hun trouwringen zien.

luxe en romantisch

De bruiloft van de 25-jarige Justin en 22-jarige Hailey vond plaats in een luxe hotel in South Carolina. Na de romantische ceremonie werden de 154 gasten getrakteerd op cocktails en 's avonds mocht iedereen aanschuiven voor een uitgebreid diner.

tien jaar terug

Justin en Hailey hadden jarenlang een knipperlichtrelatie. Ze leerden elkaar ongeveer tien jaar geleden kennen, maar toen was er nog geen sprake van liefde. Pas in 2014 ontstonden er speculaties over een mogelijke romance tussen de twee. In 2016 bevestigden ze hun relatie. Daarna ging het een aantal keer aan en uit, maar in de zomer van 2018 vroeg Justin Hailey uiteindelijk ten huwelijk tijdens een vakantie op de Bahama's.

Ster advertentie
Ster advertentie