Entertainment

Justin Bieber deelt hoe moeilijk het is om op te groeien als kindster

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Justin Bieber deelt hoe moeilijk het is om op te groeien als kindster

De fame, het geld, de wereld de die aan je voeten ligt... Het lijkt misschien een fantastisch leven, maar het heeft een keerzijde. En dat weet je pas als je er echt middenin zit, zoals Justin Bieber. Hij groeide op als kindster en staat zijn hele leven al in de spotlights. De druk die daarbij komt kijken is enorm. Hij deelde daar een persoonlijk bericht over op zijn Instagram.

geen verantwoordelijkheid

Het leven van de 25-jarige zanger veranderde in zijn jeugd drastisch binnen een paar jaar. "Het ene moment was ik een 13-jarige jongen uit een klein dorpje in Canada en het volgende moment werd ik overal geprezen en vertelden miljoenen mensen dat ze van me hielden en hoe geweldig ik was." Vooral omdat iedereen altijd alles voor Justin deed en hij - zoals Biebs in zijn bericht aangeeft - nooit had geleerd wat het betekent om een bepaalde verantwoordelijkheid te dragen.

verwaarlozen

Het ontbreken van verantwoordelijkheid, ging gepaard met slechte beslissingen. Een daarvan was drugs. Ook verwaarloosde hij zijn relaties met mensen die belangrijk voor hem waren. "Ik was gepikeerd, boos en respectloos naar vrouwen. Ik nam afstand van iedereen die van me hield en verborg me achter een schim van mezelf. Ik dacht dat ik nooit meer zou kunnen veranderen. Het heeft me jaren gekost om deze banden weer te herstellen."

Kracht: het huwelijk & Jezus

Inmiddels gaat het weer stukken beter met Bieber. Een van de dingen die daarvoor zorgt: zijn huwelijk met Hailey.

"Het is een bizarre nieuwe verantwoordelijkheid. Je leert om geduld te hebben, elkaar te vertrouwen, het is een verbintenis, je leert om op een mooie manier met elkaar om te gaan. Alles wat er nodig is om een goede man te zijn."

Ook Justins vertrouwen in God speelt een grote rol. "Als alles tegen lijkt te zitten, vecht door. Jezus houdt van je."

Ster advertentie
Ster advertentie