Naar homepage
Entertainment

Justin en Hailey Bieber nu officieel getrouwd

  1. Newschevron right
  2. Justin en Hailey Bieber nu officieel getrouwd

Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn officieel getrouwd. De twee gaven elkaar vorig jaar al het jawoord bij een simpele dienst in het gerechtsgebouw in New York, maar zijn gisteren opnieuw in het huwelijksbootje gestapt. Dit keer vierden ze hun liefde tijdens een religieuze huwelijksceremonie in het bijzijn van vrienden en familie.

Bruiloft

De bruiloft, die door Justin en Hailey meerdere keren werd uitgesteld omdat ze maar niet de juiste datum en locatie konden vinden, vond uiteindelijk plaats in een luxe hotel in South Carolina. Na de romantische ceremonie werden de 154 gasten getrakteerd op cocktails en 's avonds mocht iedereen aanschuiven voor een uitgebreid diner.

Way back

De 25-jarige Justin en de 22-jarige Hailey hadden jarenlang een knipperlichtrelatie. De twee leerden elkaar zo'n tien jaar geleden kennen, maar toen was er nog geen sprake van liefde. Pas in 2014 ontstonden er speculaties over een mogelijke romance tussen de twee. In 2016 bevestigden ze dat ze een relatie hadden. De jaren daarna ging het een aantal keren aan en uit. In de zomer van 2018 vroeg Justin Hailey uiteindelijk ten huwelijk tijdens een vakantie op de Bahama's.

Ster advertentie
Ster advertentie