Entertainment

Justin Bieber gaat joints verkopen: "Ik wil stigma rondom cannabis doorbreken"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Justin Bieber gaat joints verkopen: "Ik wil stigma rondom cannabis doorbreken"

Justin Bieber heeft naast zingen een nieuwe side hustle gevonden. De Canadese zanger gaat namelijk zijn eigen joints verkopen onder de naam 'Peaches', vernoemd naar het nummer dat hij eerder dit jaar uitbracht met Daniel Caesar en Giveon.

Stigma doorbreken en mentale gezondheid

Justin werkt samen met het bedrijf Palms Premium uit Californië. Niet geheel verrassend natuurlijk, aangezien Justin in Peaches de line 'I get my weed from California' zingt. Variety meldt dat het doel van de samenwerking is om 'het stigma rondom recreatief gebruik van cannabis voor eens en altijd te doorbreken'. "Ik ben fan van Palms en wat zij doen om cannabis toegankelijker te maken. Er zijn veel mensen die het nodig hebben vanwege hun mentale gezondheid", zegt Justin. De joints zijn vooralsnog alleen verkrijgbaar in de Amerikaanse staten Californië, Nevada, Massachusetts en Florida.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Goede doelen

Een groot deel van de opbrengsten van de voorgedraaide joints zullen naar goede doelen gaan. Een daarvan is de organisatie Veterans Walk and Talk, die zich inzet om cannabis legaal te maken als natuurlijk medicijn. Ook gaat een deel naar Last Prisoner Project. Die organisatie zorgt voor de ondersteuning van slachtoffers en familieleden van mensen die veroordeeld zijn voor cannabis gerelateerde kwesties.

Ster advertentie
Ster advertentie