Entertainment

Gezicht van Justin Bieber gedeeltelijk verlamd: "Het is best ernstig"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Gezicht van Justin Bieber gedeeltelijk verlamd: "Het is best ernstig"

Justin Bieber zal de komende tijd geen shows meer geven. In een videobericht op Instagram meldt hij dat hij met het syndroom van Ramsay-Hunt kampt, waardoor zijn gezicht gedeeltelijk verlamd is.

"Rust nemen"

"Zoals je wellicht aan mijn gezicht kan zien heb ik het syndroom van Ramsay-Hunt. Het wordt veroorzaakt door een virus dat mijn gehoorzenuw aanvalt en mijn aangezichtszenuw verlamt", aldus Justin. Door het virus kan de zanger zijn rechteroog niet knipperen en kan hij ook niet glimlachen. "Het is best ernstig zoals je ziet. Het is overduidelijk dat mijn lichaam tegen me zegt dat ik het rustig aan moet doen. Ik zal voorlopig vooral mijn rust nemen om weer beter te worden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Het komt goed"

Eerder deze week verplaatste Justin Bieber al drie shows in verband met zijn aandoening. Via zijn Instagram Stories liet hij weten alles gedaan te hebben om beter te worden. Desondanks werd hij steeds zieker. In het bovenstaande videobericht zegt de zanger dat hij er vertrouwen in heeft dat hij weer beter wordt. "We weten niet hoe lang het gaat duren, maar het komt goed."

Ster advertentie
Ster advertentie