Entertainment

Justin Bieber cancelt tour door problemen syndroom van Ramsay-Hunt

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Justin Bieber cancelt tour door problemen syndroom van Ramsay-Hunt

Slechts nieuws voor de fans van Justin Bieber: de zanger cancelt de rest van de shows van zijn wereldtour en schuift deze op naar een later moment in 2023. Dit betekent dat de Canadese zanger in januari niet in de Ziggo Dome staat.

Syndroom van Ramsay-Hunt

Bieber deelde eerder dit jaar een video waarin te zien is dat de helft van zijn gezicht was verlamd als gevolg van het het syndroom van Ramsey-Hunt. Sindsdien werkt de zanger aan herstel, maar de ziekte heeft zowel fysieke als mentale problemen veroorzaakt. Begin september maakte hij al bekend dat hij om deze redenen zijn tournee even pauzeerde. Twee weken later meldde Justin dat hij zijn concerten tot en met 18 oktober zou annuleren.

Resterende optredens geschrapt

Helaas moet Justin nu toch ook de rest van zijn tour cancelen. De zanger is er nog steeds niet bovenop en heeft besloten zich de komende tijd volledig op zijn herstel te focussen. Hierom zijn alle resterende optredens van de wereldtour geschrapt. Mensen die kaarten hebben voor de gecancelde concerten worden direct op de hoogte gesteld als er nieuwe data zijn ingepland.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie