Entertainment

Justin Bieber staakt optredens vanwege fysieke en mentale gezondheid

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Justin Bieber staakt optredens vanwege fysieke en mentale gezondheid

Justin Bieber stopt voorlopig met optredens vanwege zijn fysieke en mentale gezondheid, meldt hij op Instagram. De popster lijdt aan het syndroom van Ramsay-Hunt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Herstellen

Aan het begin van de zomer deelde Bieber met zijn volgers dat hij rust ging nemen vanwege een ziekte die zijn gezicht gedeeltelijk verlamde. Eind juli hervatte hij zijn optredens, maar nu wil de zanger zijn herstel toch op de eerste plaats zetten. Op Instagram zegt Bieber dat hij zich nog niet sterk genoeg voelt om te gaan toeren. "De uitputting overviel me", schrijft de zanger over een optreden in Braziliƫ. "Het komt goed met me, maar ik heb tijd nodig om uit te rusten en aan te sterken."

'Best ernstig'

"Zoals je wellicht aan mijn gezicht kan zien, heb ik het syndroom van Ramsay-Hunt", zei Bieber in juni in een videoboodschap aan zijn fans. "Het wordt veroorzaakt door een virus dat mijn gehoorzenuw aanvalt en mijn aangezichtszenuw verlamt. Het is best ernstig zoals je ziet."

Het is nog onbekend voor hoe lang Bieber zijn optredens staakt. In januari 2023 staan er ook drie optredens gepland in de Ziggo Dome in Amsterdam, maar of die doorgaan is nog onduidelijk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie