Entertainment

Nick Cannon koopt huis voor moeder van zijn negende kind

foto: Instagram @hiabbydelarosa
  1. Newschevron right
  2. Nick Cannon koopt huis voor moeder van zijn negende kind

Met zicht op drie baby's bij drie verschillende vrouwen in één jaar tijd heeft Nick Cannons het maar druk met zijn gezinsuitbreiding. Desondanks lijkt hij met alle baby momma's een goede verhouding te hebben. Zo heeft hij onlangs een huis gekocht voor dj Abby De La Rosa, de vrouw die momenteel zwanger is van zijn negende kind en met wie hij al een tweeling heeft.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Dankbaar'

Abby maakte in juni bekend opnieuw in verwachting te zijn. Bij een Instagramfilmpje van zoontjes Zion en Zillion in wat lijkt op hun nieuwe woning schrijft ze nu: "Op een mooie nieuwe start. Ik ben zo dankbaar, dankjewel papa." Nick reageert onder de video met: "Heel graag gedaan, het is het minste dat ik kan doen. Bedankt voor de onvoorwaardelijke liefde en de meest waardevolle cadeaus die een mens zich kan wensen."

Afgelopen juni vierden Abby en Nick de eerste verjaardag van hun tweeling in Disneyland, zo postte Abby op Instagram. "De wereld kan zeggen wat ze willen, maar je doet ALLES voor ons en we zijn je eeuwig dankbaar", schreef ze over Nick.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Twee baby's onderweg

Abby is niet de enige die momenteel zwanger is van Nick Cannon. Twee weken terug maakte de presentator namelijk via een romantische video bekend ook een kindje te verwachten met model Brittany Bell, met wie hij al twee kinderen heeft. Dat wordt dan baby nummer tien. In juli werd Nick nog vader van zoontje Legendary, dat hij kreeg met model Bre Tiesi.

Nicks tien kinderen

Zoals het ernaar uitziet heeft Nick Cannon volgend jaar tien kinderen, die volgens hem overigens allemaal gepland zijn. Hij werd voor het eerst vader in 2011. Toen kreeg hij met ex Mariah Carey de tweeling Monroe en Moroccan. Na de scheiding datete hij Brittany Bell, die nu dus in verwachting is en met wie hij in 2017 zoontje Golden en in 2020 dochtertje Powerful Queen kreeg.

In 2021 kwam de tweeling Zion en Zillion met Abby De La Rosa. Een week na die geboorte werd zoontje Zen geboren, van Alyssa Scott, maar het jongetje overleed vijf maanden later aan een hersenaandoening.

Ster advertentie
Ster advertentie