Films, Series & TV

Nick Cannon en Chris Brown werken samen aan nieuwe film

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Nick Cannon en Chris Brown werken samen aan nieuwe film

Nick Cannon is rapper, maar staat bij velen ook bekend als acteur en filmproducer. Films als Drumline en Love Don't Cost a Thing zullen waarschijnlijk snel in je hoofd opkomen als je Nicks naam hoort. De filmproducer is nu een nieuwe film aan het creëren, waarin hij zelf speelt. Chris Brown, Cedric the Entertainer, Evan Ross en Rebecca De Mornay hebben ook een rol in de film. Dit meldt het Amerikaanse tijdschrift Variety.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

vrouwenbasketbal

She Ball, zoals de film heet, draait om Avery Watts (Nick Cannon) die het beste vrouwelijke straatbasketbalteam van de stad onder zijn hoede neemt. Dit doet hij om ervoor te zorgen dat het buurtcentrum kan blijven bestaan. Deze drukke taak voert hij tegelijkertijd uit met het opvoeden van zijn zevenjarige dochter.

'for the culture'

Voor Nick is de film iets krachtigs voor the culture: "Het belangrijkste doel van de film is het supporten van vrouwen! Ik wilde als kind altijd al een film maken die om sport ging en die het gevoel van een klassieke urban film gaf. De liefde en passie die de vrouwen tonen voor basketbal maakt de film nog specialer."

Het is nog niet bekend wanneer She Ball zal verschijnen, maar de productie is al begonnen.

Ster advertentie
Ster advertentie