Up 2 Date

Vijf maanden oude zoon van Nick Cannon overleden

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Vijf maanden oude zoon van Nick Cannon overleden

Het vijf maanden oude zoontje van Nick Cannon, Zen, is overleden aan een hersenaandoening. De 41-jarige comedian deelde het zware nieuws tijdens zijn tv-programma The Nick Cannon Show.

Te veel hersenvocht

Het jongetje leed aan de aandoening hydrocefalie. De ziekte staat ook wel bekend als 'een waterhoofd' en wordt veroorzaakt door een teveel aan hersenvocht in het hoofd. Bij Zen kwam dit door een tumor. Toen het jongetje twee maanden oud was kwamen zijn ouders erachter dat hij ziek was. "Ik wilde met hem naar de dokter om zijn ademhaling te laten checken. We dachten dat het een routine-onderzoek zou zijn, maar op een gegeven moment kwamen we erachter dat het iets anders was."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Afscheid

Zen werd meteen geopereerd aan zijn hoofd, maar helaas verslechterde zijn gezondheid. Drie maanden na de operatie overleed het jongetje. Nick vertelt dat hij afgelopen zondag zijn zoon voor het laatst in zijn armen hield. Na het overlijden van zijn zevende kind probeert hij zoveel mogelijk tijd door te brengen met de rest van zijn kinderen.

Dankbaar

De comedian liet ook weten dankbaar te zijn voor alle steunbetuigingen die hij de afgelopen dagen heeft ontvangen van fans. "Ik ben nog steeds aan het rouwen. Ik heb zijn aandoening zo lang mogelijk stil proberen te houden. Uiteraard weet iedereen dat het niet goed met me gaat, maar door jullie voel ik me wat beter. Daarvoor wil ik jullie bedanken."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie