Entertainment

Benefietconcert van Ye en Drake live te volgen op Amazon Prime

foto: Instagram: kanyewest
  1. Newschevron right
  2. Benefietconcert van Ye en Drake live te volgen op Amazon Prime

Het aankomende benefietconcert van Ye en Drake voor Larry Hoover zal morgen (9 december) live te volgen zijn op Amazon Prime. Dat heeft de streamingdienst bekendgemaakt via Twitter.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Live concert

"De monumentale #FreeLarryHoover show kan gratis worden gestreamd op Amazon", meldt het platform. Een maand geleden werd al bekend dat de twee artiesten hun ruzie definitief hebben bijgelegd en hun krachten zouden bundelen om Larry Hoover de gevangenis uit te krijgen. Dat gaat morgen om 20.00 uur (plaatselijke tijd) gebeuren in de vorm van een gezamenlijk concert, live te volgen via Amazon Prime.

Larry Hoover

Larry Hoover is een bekende bendeleider uit Chicago die sinds 1997 een levenslange gevangenisstraf uitzit voor betrokkenheid bij een moord in 1973. Het voormalig bendelid is inmiddels zeventig jaar en heeft zijn leven gebeterd. Vanuit de gevangenis stelt hij al jarenlang geweld onder bendes aan de kaak en maakt hij zich hard voor onderwijs voor jonge bendeleden.

Veel mensen, waaronder Kanye en Drake, vinden dat Larry een tweede kans verdient. Met een benefietconcert willen de rappers geld ophalen voor een vervroegde vrijlating. "Met dit evenement krijgen we niet alleen aandacht voor onze zaak, maar bewijzen we ook hoeveel we kunnen bereiken als we onze trots opzij zetten en samenkomen", vertelde Kanye aan diverse Amerikaanse media.

Ster advertentie
Ster advertentie