Entertainment

Petitie 'Stop met Will en Jada Smith interviewen!' ruim 20.000 keer ondertekend

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Petitie 'Stop met Will en Jada Smith interviewen!' ruim 20.000 keer ondertekend

De kans is groot dat je sinds september meer te weten bent gekomen over het leven van Will en Jada Smith dan in de decennia daarvoor. Sinds de release van Wills autobiografie laat het koppel geen enkele kans onbenut om hun diepste geheimen te delen tijdens interviews, maar inmiddels hebben mensen er schoon genoeg van. Er is namelijk een petitie gestart om interviews met het koppel een halt toe te roepen.

Te veel details

In aanloop naar en na de release van de autobiografie Will heeft Will Smith verschillende verhalen uit het boek gedeeld tijdens interviews. Zo vertelde hij onder andere over zijn 'ongewone' relatie met Jada en dat hij jaloers was op Tupac, omdat zijn vrouw zo goed bevriend was met de rapper. Mensen vonden het echter iets te ver gaan toen de acteur in iets te veel details zijn seksleven als tiener uiteenzette. Zo vertelde Will dat hij na een breuk met zijn toenmalige vriendin Melanie zoveel seks had met verschillende vrouwen dat hij een "psychosomatische reactie ontwikkelde op het krijgen van een orgasme".

Stoppen met interviews

Mensen zaten klaarblijkelijk totaal te niet wachten op Wills openhartige verhaal, want kort daarna verscheen er een petitie op change.org waarin de initiatiefnemer journalisten oproept om te stoppen met het interviewen van Will en Jada. De petitie is inmiddels een week geleden gestart en sindsdien hebben ruim 20.000 mensen hun handtekening gezet.

"Bevrijd ons"

Ook geven veel mensen aan waarom ze de petitie ondertekenen en het merendeel is het met elkaar eens dat niet iedereen alles hoeft te weten over je privéleven. "Alles wat ik over dit koppel te weten ben gekomen is tegen mijn wil. Bevrijd ons", schrijft iemand onder de petitie. Een ander schrijft: "Ik heb in de afgelopen drie maanden meer geleerd over dit gezin dan in de afgelopen tien jaar."

Aangezien veel van Wills anekdotes de afgelopen tijd viral zijn gegaan is het nog maar de vraag of journalisten gehoor zullen geven aan de initiatiefnemer van de petitie.

Ster advertentie
Ster advertentie