Entertainment

Will Smith over mislukte prank: "Liet aan mijn oma een seksscène van Jada zien"

foto: DFree / Shutterstock.comfoto: DFree / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Will Smith over mislukte prank: "Liet aan mijn oma een seksscène van Jada zien"

Will Smith was vrijdag te gast in de Britse The Graham Norton Show. Daar vertelde de 53-jarige acteur over een hele ongemakkelijke grap die hij uithaalde bij zijn vrouw Jada Pinkett-Smith.

Gelovige oma

"Mijn oma Gigi is erg gelovig", vertelt Will in de aflevering. "Ze wist niet wie Jada was, dus ik besloot een film waarin zij speelt op te zetten. Tegen de tijd dat Jada binnen zou komen, wist ik dat mijn oma naar haar 'liefdesscène' zou kijken."

Reactie

XXL Mag denkt dat Will het heeft over Jada's seksscène met Allen Payne in de film Jason's Lyric uit 1994. "Toen Jada binnenkwam, keek mijn oma naar de scène. Ze keek daarna op en zei tegen Jada: 'Toen ik opgroeide, hoefden mensen hun kleren niet uit te doen om een film te maken'", vertelt Will.

Eerste ontmoeting

Het was voor Jada de eerste ontmoeting met oma Gigi en kon daarom niet lachen om Will's grap. "Ik zei tegen haar: 'Ik beloof je dat het grappig is. Misschien nu niet, maar later kunnen we erom lachen. We zijn inmiddels 27 jaar samen en ze heeft er in al die tijd niet eens om kunnen grinniken", zegt Will.

Film en boek

Will Smith was te gast in The Graham Norton Show om te praten over zijn nieuwe film King Richard en zijn nieuwe boek Will. In deze biografie onthult hij meerdere details over zijn leven en relatie. Zo schrijft de acteur dat hij jaloers was op Jada's vriendschap met Tupac Shakur.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie