Entertainment

Will Smith openhartig over huwelijk: "Het is een fantasie dat we elkaar gelukkig kunnen maken"

foto: DFree / Shutterstock.comfoto: DFree / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Will Smith openhartig over huwelijk: "Het is een fantasie dat we elkaar gelukkig kunnen maken"

In een openhartig interview met Oprah Winfrey doet Will Smith een boekje open over zijn relatie met Jada Pinkett Smith. Hij vertelt over een heftige ruzie die hen anders naar hun huwelijk deed kijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Explosieve ruzie

Will Smith was te gast in The Oprah Conversation. Daar vertelt hij over een explosieve ruzie op de veertigste verjaardag van Jada in september 2011. De acteur was drie jaar lang bezig met het feest, maar uiteindelijk bleek Jada het helemaal niet leuk te vinden.

Illusie

"We beseften dat het een fantasie, een illusie, was dat we elkaar gelukkig konden maken. We besloten dat zij zichzelf gelukkig moest maken en dat ik hetzelfde voor mezelf moest doen. Dan konden we als gelukkige personen terug een relatie hebben. We besloten gewoon: 'Je moet zelf ontdekken hoe je gelukkig moet zijn'", vertelt hij aan Oprah.

Open relatie

Eerder vertelde Will al aan CQ over zijn open relatie. "Ik denk dat het probleem voor veel mensen is dat ze enkel aan seks denken. Mensen vragen zich af: ‘Wat doen Will en Jada met andere mensen?' Nou, Will en Jada doen niet echt veel. Ze zijn op een spirituele reis om de giftige, liefdeloze delen van onze harten te reinigen", zegt The Fresh Prince of Bel‑Air-acteur tegen Oprah. Hiermee bedoelt Will dat hij niet op zoek is naar een partner die hem gelukkig kan maken, want die bestaat niet. Hetzelfde geldt volgens hem voor Jada.

Ster advertentie
Ster advertentie