Films, Series & TV

Will Smith feliciteert acteur die de 'Prince of Bel-Air' gaat spelen in reboot-serie

foto: Instagram: Jabari Banks
  1. Newschevron right
  2. Will Smith feliciteert acteur die de 'Prince of Bel-Air' gaat spelen in reboot-serie

Er is een nieuwe Prince of Bel-Air! Jabari Banks gaat de rol van Will Smith spelen in de reboot van The Fresh Prince of Bel-Air. Het goede nieuws dat hij was gecast voor de hoofdrol ontving Jabara van niemand minder dan Will Smith zelf.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Klaar voor

"Vanuit het diepste van mijn hart wil ik je feliciteren", zegt Will Smith tegen Jabari. "Je hebt de rol van Will of Bel-Air" Na een korte vreugdekreet van Jabari, die dit nieuws niet had verwacht, antwoordt de acteur meteen: "Ik ben er klaar voor!"

Jabari vertelt dat het zijn vader was die hem tipte om auditie te doen voor de rol. Toen hij uiteindelijk ook daadwerkelijk werd uitgenodigd voor de auditie, hoefde hij geen moment te twijfelen. De rol is hem namelijk op het lijf geschreven. Zo overtuigde hij op de middelbare school al ooit een keer zijn klas om zich te verkleden als de cast van Fresh Prince of Bel-Air: "De serie heeft een grote impact op mijn leven gehad."

Reboot

The Fresh Prince of Bel-Air werd van 1990 tot 1996 in zes seizoenen uitgezonden in Amerika. Vanaf 1991 was de serie ook in Nederland te zien. Binnenkort komt er dus een reboot van deze populaire 90's-serie. Het wordt een dramaserie die zich afspeelt in de huidige tijd.

Het idee voor de reboot ontstond nadat regisseur Morgan Cooper in 2019 een zelfgemaakte trailer uitbracht van een drama-versie van The Fresh Prince. Die trailer ging viral en ook Will was enthousiast. Samen gaan ze nu aan de slag als producenten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie