Films, Series & TV

Will Smith reageert op briljante remake van The Fresh Prince Of Bel-Air

foto: youtube/willsmith
  1. Newschevron right
  2. Will Smith reageert op briljante remake van The Fresh Prince Of Bel-Air

Een jonge regisseur die als kind fan was van The Fresh Prince of Bel-Air, postte in maart een sicke trailer van Bel-Air. Het was een soort remake van de comedyserie uit de jaren negentig, waarbij het komische deel vervangen was door de pijnlijke verhalen die eigenlijk nooit helemaal verteld werden in het origineel met Will Smith.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Briljant idee"

Will Smith zag de video ook voorbij komen en was duidelijk onder de indruk: "Morgan heeft een belachelijke trailer gemaakt voor Bel-Air. Briljant idee, een dramatische versie van The Fresh Prince voor een nieuwe generatie." Regisseur Morgan Cooper maakt met de korte trailer duidelijk dat we eigenlijk niet weten waarom bepaalde dingen gebeurden in de serie. Waarom is hij verhuisd? Waarom heeft zijn vader het gezin verlaten? En hoe zit het met die band met de strenge oom Phill?

Tijdgebrek

De acteur van Bad Boys For Lif3 besloot de regisseur en een paar acteurs uit Bel-Air uit te nodigen. Samen met Mike Soccio, de scenarioschrijver van The Fresh Prince of Bel-Air, gingen ze in gesprek met de jonkies. Will Smith vertelt daarin onder andere dat ze het diepere verhaal achter Will nooit konden vertellen door tijdgebrek. De afleveringen duurden maar kort, dus er was niet echt ruimte voor drama. Mede daarom is Will fan van de trailer: "Ik vind het geweldig dat jij een trailer hebt gemaakt, dat op YouTube hebt geplaatst en dat het door een nieuwe manier zo aan is geslagen."

Niet Bel-Air, maar L.A.

Will vertelt onder andere hoe het leven van The Fresh Prince op zijn eigen leven is gebaseerd. Hij ontvluchtte Philadelphia ook net als de hoofdpersoon, maar niet naar Bel Air. Will verhuisde namelijk naar Los Angeles en begon daar een nieuw leven. "Ondertussen gingen mijn vrienden de gevangenis in of dood. Mijn ontsnapping, was de ontsnapping van Will," aldus de acteur.

En nu?

Het wordt in dit gesprek tussen Will Smith en Morgan Cooper duidelijk dat de acteur de trailer en het idee geweldig vindt. Zou hij dan ook bereid zijn om geld te investeren in deze jongeman en Bel-Air werkelijkheid te laten worden? De tijd zal het ons leren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie