Films, Series & TV

Regisseur maakt ongelofelijke nieuwe versie van The Fresh Prince of Bel-Air

  1. Newschevron right
  2. Regisseur maakt ongelofelijke nieuwe versie van The Fresh Prince of Bel-Air

Wat als de populaire jaren negentig-serie The Fresh Prince of Bel-Air vandaag de dag gemaakt zou worden? Volgens de indrukwekkende korte film Bel Air, zou een jongere versie van Will Smith de hoofdrol spelen in een prachtige dramaserie, in plaats van een comedy.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Morgans Fresh Prince

Regisseur Morgan Cooper heeft de korte film Bel Air gemaakt en zegt dat hij net als generatiegenoten opgroeide met The Fresh Prince of Bel-Air. Toch had hij altijd het idee dat een deel van het verhaal ontbrak. Daarom maakte hij een eigen versie samen met honderd anderen, waarin Cooper dieper dook in het zware verleden van Will.

Vuurwapenbezit

In Bel-Air stuurt Wills moeder hem net als in de serie weg uit Philadelphia. Niet omdat Will net als in de jaren negentig serie kattenkwaad heeft uitgehaald, maar omdat hij de politie hem na een vechtpartij arresteerde wegens vuurwapenbezit. Hij verhuist met tegenzin naar de rijke buurt waar zijn gedisciplineerde oom Phil woont en daar wordt hij geconfronteerd met zichzelf.

Carlton, Jeff en Lisa

In de korte film Bel-Air heeft Will duidelijk moeite om zich aan te passen. Hij kruipt in de slachtofferrol, maar ontdekt al snel hoe hij het kan maken in een totaal andere omgeving. Dankzij hulp van het gezin (met o.a. Carlton!) en van zijn vriend Jazzy Jeff en vriendin Lisa, leert Will dat het leven meer te bieden heeft dan de hele dag basketballen, vrouwen versieren en grapjes uithalen.

Ster advertentie
Ster advertentie