OMG

HELP: Wessel zoekt deze mooie vrouw die hij zoende op Koningsdag

foto: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. HELP: Wessel zoekt deze mooie vrouw die hij zoende op Koningsdag

Op Koningsdag wordt er veel gedronken, gedanst en gezoend. Het kan gebeuren dat je een keer vergeet met wie je dat hebt gedaan. Gelukkig heeft Wessel de foto nog. Daardoor kan hij een dag later zoeken naar de mysterieuze vrouw met wie hij op het water heeft gezoend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De kus

Wessel vertelt bij AT5 over de actie: "Ik had haar nog nooit eerder gezien. We hadden met zo'n twintig man een bootje gehuurd en waren op het water. Zij stond op een andere boot en toen maakten we oogcontact. Zij stak haar hand naar me uit, toen pakte ik die vast en trok ik haar naar me toe. En op dat moment zoenden we."

Mooie ogen en haren

En Wessel sprak bij de Amsterdamse zender ook over zijn zoektocht: "Het ging allemaal echt in een split second. Ik kan me het allemaal niet meer echt herinneren. Ik weet alleen nog dat ze er goed uit zag. Ze had mooie ogen en mooie haren. Ik heb echt geen flauw idee wie ze is."

Drankje doen?

Wessel zou haar graag nog eens zien en laat daarom ook een bericht achter voor haar bij AT5: "Als ze dit leest, zou ik willen zeggen: als jij het ook leuk vond, laten we dan een keer een drankje doen." Weet jij wie deze mysterieuze vrouw is, of ben je het zelf? Stuur AT5 dan een berichtje op 06-51190938.

Ster advertentie
Ster advertentie