OMG

Heldhaftige hond Finn zorgt voor tranen bij Britain's Got Talent

foto: youtube/Britain's Got Talent
  1. Newschevron right
  2. Heldhaftige hond Finn zorgt voor tranen bij Britain's Got Talent

Iedereen denkt dat zijn of haar hond fantastisch is, maar politiehond Finn is dat misschien net iets meer. Na een zeer indrukwekkende truc bij Britain's Got Talent, vertelde zijn baasje Dave hun hartverscheurende verhaal. Dat zorgde bij een deel van de zaal voor flink wat tranen, dus pak maar alvast wat tissues uit de kast.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fatale steekpartij

Dave blijkt een politieagent en Finn is blijkbaar zijn politiehond. Ze hebben in zeven jaar een band opgebouwd die veel verder gaat dan een collegiale. In 2016 werd de agent aangevallen en gestoken met een mes. Finn gooide zichzelf toen tussen Dave en de aanvaller in en werd ook neergestoken. Niet Dave, maar Finn moest uiteindelijk vechten voor zijn leven. Die heldhaftige actie werd de politiehond bijna fataal.

Presentatie en truc

Dave vertelde hun verhaal in een soort presentatie met foto's en teksten. Dat sloeg in als een bom bij de juryleden, de twee presentatoren en de mensen in het publiek. Velen moesten een traantje laten. En net toen men dacht dat het afgelopen was, volgde een nóg indrukwekkendere truc waarmee ze de act afsloten.

Ster advertentie
Ster advertentie