Sport

Teleurgestelde Neymar slaat fan na verloren bekerfinale

foto: twitter/TheAwayFansVids
  1. Newschevron right
  2. Teleurgestelde Neymar slaat fan na verloren bekerfinale

De comeback van Neymar na langdurig blessureleed leekt gisteravond goed te gaan. Paris Saint Germain stond in de bekerfinale met 2-0 voor. Toch verloren de Parijzenaren uiteindelijk na een 2-2 gelijkspel met strafschoppen. Het verlies was opvallend, maar de tik die Neymar na de wedstrijd uitdeelde aan een fan ook.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Woordenwisseling

De pijn zat bij Neymar blijkbaar diep. Nadat de spelers van Paris Saint Germain een medaille moesten ophalen voor de tweede plaats, kreeg de Braziliaan een woordenwisseling met een fan, nadat die hem filmde. De sterspeler kon zich duidelijk niet inhouden en sloeg de fan in het gezicht.

Schorsing

De uithaal richting de fan gaat Neymar mogelijk een nieuwe schorsing opleveren. Vrijdag werd bekend dat de topvoetballer drie duels is geschorst in de Champions League. Dat was omdat de Braziliaan kritiek uitte op de scheidsrechter na de verloren achtste finale tegen Manchester United. Wie weet hoe lang deze nieuwe schorsing gaat duren.

Verdriet overheerst

Op Instagram schrijft Neymar over het verlies in de bekerfinale, maar over het slaan van een fan is niets te lezen: "Niemand wil graag verliezen. Wie mij kent, weet hoe competitief ik ben en hoeveel een nederlaag mij doet trillen. Maar verliezen is onderdeel van het leven van een atleet. Daardoor groeien we, het laat ons nadenken en het maakt ons BETER. (...) Het gevoel dat vandaag overheerst is die van verdriet. ?"

Ster advertentie
Ster advertentie