Films, Series & TV

Will Smith werkt aan dramaversie van 'The Fresh Prince Of Bel-Air'

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Will Smith werkt aan dramaversie van 'The Fresh Prince Of Bel-Air'

Goed nieuws voor alle fans van The Fresh Prince Of Bel-Air! Will Smith is namelijk bezig met een reboot van de serie. Het zal niet helemaal zijn zoals je gewend bent van de serie uit de jaren 90. Het is namelijk de bedoeling dat het een dramaversie wordt die zich afspeelt in deze tijd. Uiteraard met de nodige comedy en knipoogjes naar de originele show.

Trailer uit 2019

Het idee ontstond nadat regisseur en groot fan van de serie Morgan Cooper een trailer uitbracht in 2019. Daarin is te zien hoe de populaire show zou zijn als het een dramaserie was. De trailer ging viraal en ook Will Smith reageerde er enorm enthousiast op: "Morgan heeft een belachelijke trailer gemaakt voor Bel-Air. Briljant idee, een dramatische versie van The Fresh Prince voor een nieuwe generatie."

Project

Zowel Will Smith als Morgan Cooper gaan aan de slag als uitvoerend producenten van de nieuwe serie. Cooper schrijft daarnaast mee aan het nieuwe script en zal plaatsnemen in de regiestoel. Ook de bedenkers van de originele show uit de jaren 90, Andy en Susan Borowitz, werken mee aan het project.

Waar kan ik 'm straks zien?

Waar de nieuwe versie straks te zien is, is nog onduidelijk. Op dit moment wordt de dramaserie aangeboden bij verschillende streamingdiensten. Volgens The Hollywood Reporter zouden Netflix, HBO Max en Peacock de grootste kanshebbers zijn op de potentiƫle serie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie