Films, Series & TV

Cast van 'The Fresh Prince of Bel-Air' te gast in Snapchatshow Will Smith

  1. Newschevron right
  2. Cast van 'The Fresh Prince of Bel-Air' te gast in Snapchatshow Will Smith

Will Smith heeft een succesvolle show op Snapchat die Will From Home heet. De show is al miljoenen keren bekeken en beroemdheden zoals Kevin James, Tyra Banks en Johnny Knoxville waren er al in te zien. De laatste twee afleveringen van de Snapchatshow worden extra speciaal, waarin daarin spreekt Big Will met de cast van The Fresh Prince of Bel-Air.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Fresh Prince of Bel-Air

Alfonso Ribeiro (Carlton), Tatyana Ali (Ashley), Karyn Parsons (Hilary), Joseph Marcell (Geoffrey de butler) en dj Jazzy Jeff (Jeff) zijn een paar van de gasten die hun opwachting zullen maken in de show van Will Smith. De eerste uitzending met de cast van The Fresh Prince of Bel-Air wordt vandaag uitgezonden. Het tweede deel volgt donderdag.

The Fresh Prince of Bel-Air

Alle gasten die bij Will From Home langskomen speelden een belangrijke rol in The Fresh Prince of Bel-Air, de populaire sitcom die in de jaren negentig werd uitgezonden. In die legendarische serie speelde Will Smith de rol van de jonge Will, een jongen die de ghetto van Philadelphia had ontvlucht en in een immens landhuis ging wonen bij zijn tante in Bel Air. De show is tientallen jaren herhaald op de Nederlandse televisie en is nu op Netflix te zien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie