Entertainment

Stoppen met blowen veranderde het leven van Willow Smith compleet

  1. Newschevron right
  2. Stoppen met blowen veranderde het leven van Willow Smith compleet

Willow Smith vertelde in een nieuwe aflevering van Red Table Talk dat stoppen met blowen een zeer positieve invloed heeft gehad op haar leven. De 19-jarige sprak openhartig met haar moeder Jada Pinkett-Smith en haar oma Adrienne en maakte publiekelijk bekend hoe ze verslaafd raakte aan marihuana en ook hoe ze er uiteindelijk mee is gestopt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe hobby's

Willow vertelde dat ze drie maanden geleden is gestopt met blowen en dat ze zich sindsdien stort op haar nieuwe hobby's. "Ik weet dat het cheesy klinkt, maar ik ben veel yoga gaan doen. Ik merkte dat ik er heel snel heel goed in werd, omdat ik daar al mijn energie in stak. Toen begon ik mij af te vragen waar ik al die jaren geen energie of hersenkracht in heb gestoken en daardoor heb gemist."

Geen vrienden

Nadat ze stopte met blowen werd Willow ook duidelijk dat haar vrienden geen echte vrienden bleken te zijn. Ze waren ineens nergens meer te bekennen. Haar oma Adrienne Banfield-Jones knikte bevestigend, want zij heeft ook een verslaving gehad en iets soortgelijks meegemaakt met haar vrienden. De oma van Willow kickte 29 jaar geleden af van een heroïneverslaving. "Routine was toen heel belangrijk", vertelde ze. "Ik moest iedere dag een planning hebben."

Niet misbruiken

Marihuana heeft ook goede kanten zeggen Jada en Willow, vooral bij bepaalde medische aandoeningen. Daar zit volgens Willow ook het verschil in gebruik: "Marihuana helpt veel mensen met een medische aandoening. En het verhoogt de kwaliteit van hun leven ook onwijs. Maar als je het medisch niet nodig hebt, dan is het een keer per twee weken leuk. En niet zo vaak als dat ik het deed." Haar moeder Jada is het daarmee eens: "Je moet het net als andere dingen niet misbruiken."

Productiever

Nu Willow gestopt is met blowen, merkt ze dat ze ook minder last heeft van angsten. Daarnaast heeft het voor haar nog een aantal voordelen. Ze is productiever en kan zich beter concentreren. "Door deze quarantaineperiode verveel ik mij constant, maar ik stop mijn energie in verschillende dingen." En dat raadt ze anderen ook aan om te doen. "Steek je energie in dingen die minder of niet schadelijk voor je zijn."

{instagram https://www.instagram.com/p/B9clj3yHHY7/ }

Ster advertentie
Ster advertentie