Up 2 Date

Will Smith en Jada Pinkett Smith doen boekje open over hun relatie in 'Red Table Talk'

  1. Newschevron right
  2. Will Smith en Jada Pinkett Smith doen boekje open over hun relatie in 'Red Table Talk'

Als je denkt aan powerkoppels, komen Will Smith en Jada Pinkett Smith sowieso in je op. Het koppel is inmiddels al 21 jaar getrouwd en hoewel ze er altijd supergelukkig uit hebben gezien, gingen die twee decennia zeker niet zonder enige problemen. In een nieuwe aflevering van Jada's Facebookshow Red Table Talk is het echtpaar heel openhartig tegenover hun dochter Willow en Oma Adrienne over hun relatie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ontmoeting

In 1994 zagen Will en Jada elkaar voor het eerst op de set van The Fresh Prince en ze voelden toen meteen een connectie. De acteur vertelt dat hij op dat moment wist dat zij the one was: "Ik wist toen al dat er iets onze energie samen magisch zou zijn." Alfonso Ribeiro (Carlton) kende Jada via een vriend en ging daarom met Will mee naar de set van haar toenmalige serie A Different World om met haar te praten. Dat ging alleen niet helemaal volgens plan.

"Die vriend van Alfonso die me zou introduceren aan Jada had een ander meisje bij zich en toen had ik zoiets van: 'Wacht, wie is dat?' Dat was dus Sheree. Ik ging naar de set van A Different World voor Jada, maar ik ontmoette Sheree en trouwde later met haar en kreeg Trey."

niet gelukkig

Will dacht dat hij gelukkig was met Sheree, maar hij kwam er snel achter dat dat niet helemaal waar was. "Jada en ik zaten samen in een restaurant en daar spraken we eindelijk met elkaar. Het was magisch en we hadden ook echt een connectie, maar ik was getrouwd, dus het werkte niet." Daarna gingen de acteur en zijn vrouw uiteten en die avond realiseerde hij zich dat hij eigenlijk niet met haar wilde zijn.

"Ik realiseerde me toen dat ik niet met de ware was. Ik ging naar het toilet en begon daar te huilen, omdat ik wist dat Jada de ware was voor mij. Maar ik zou nooit van Sheree scheiden, want ik geloof daar niet in. Maar daarna vroeg Sheree wel een scheiding aan."

Trouwen

Nadat Will de scheidingspapieren had getekend, belde hij Jada op en zei hij: "Hoi, Jada, dit is Will. Ga je met iemand?", waarop zei 'nee' antwoordde. "Oké, je gaat nu met mij", was zijn antwoord en daar begon de relatie. Binnen twee jaar raakte Jada zwanger en daardoor had ze het gevoel dat ze moest trouwen met Will, terwijl ze dat zelf niet wilde. Ze was geen fan van de 'regels' die erbij kwamen kijken, maar deed het toch, omdat haar moeder het zo graag wilde.

familie

Sinds het moment dat het koppel trouwde, hebben zij zich altijd gefocust op hun familie, maar dat ging ook ten koste van Jada's geluk. Voordat het echtpaar trouwde, hebben ze elkaar beloofd dat ze nooit tegen elkaar zouden schreeuwen of schelden, maar ook dat fixte niet alles. Nadat hun dochter Willow was geboren, zette Jada haar carrière stil om voor de kinderen te zorgen en daardoor had ze het gevoel dat ze vastzat in haar relatie met Will.

"Ik had het gevoel dat ik vastzat in m'n relatie, maar ik wist dat ik het er zelf naar had gemaakt. Maar op een gegeven moment wilde ik niet meer. Toen wist ik dat ik zo niet meer kon leven."

Volgende week verschijnt het tweede deel van het gesprek, waarin Jada en Will dieper ingaan op de problemen die ze hebben overwonnen in hun relatie.

Ster advertentie
Ster advertentie