Entertainment

Willow Smith: "Het niveau van mijn ouders moet ik hooghouden en overtreffen"

foto: EPAfoto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Willow Smith: "Het niveau van mijn ouders moet ik hooghouden en overtreffen"

Het is volgens Willow Smith niet altijd makkelijk als je ouders bekend zijn en een succesvolle carrière hebben. De twintigjarige zangeres vertelt in een openhartig interview met Apple Music 1 dat ze veel druk ervaart door de prestaties van haar ouders.

Niveau hooghouden

Willow is de dochter van acteur Will Smith en actrice Jada Pinkett Smith. Beiden hebben een waslijst aan succesvolle speelfilms op hun naam staan. Willow was te gast bij Apple Music 1 om te praten over haar nieuwe album lately I feel EVERYTHING. Daar vertelt ze dat ze het altijd goed wil doen voor haar ouders door alle mooie dingen die zij hebben gemaakt. "Dat niveau moet ik hooghouden en overtreffen."

Album

Met het nieuwe punkalbum slaat Willow een totaal andere weg in en ook dat gaf haar veel twijfels. "Niet alleen over dit album, maar ook over mijn muzikale carrière in het algemeen. Die twijfels verdwenen toen ik naar mijn hart begon te luisteren", vertelt de zangeres. "Ik moet me af en toe echt even losmaken van alle negatieve emoties en perspectief creëren."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie