Films, Series & TV

Will Smith zegt zelfmoord te hebben overwogen in trailer nieuwe docuserie

foto: YouTube: Will Smith
  1. Newschevron right
  2. Will Smith zegt zelfmoord te hebben overwogen in trailer nieuwe docuserie

Er komt een nieuwe docuserie uit over Will Smith, genaamd The Best Shape Of My Life. In de eerste beelden van de documentaire zegt Will Smith ooit zelfmoord overwogen te hebben.

Best Shape Of My Life

Eerder in het jaar plaatste Will Smith een foto op Instagram met de caption: "Ik ga niet tegen jullie liegen. Ik ben in de slechtste vorm van mijn leven." Na die foto kwam Smith naar eigen zeggen op het idee om een documentaire te maken over zijn proces naar gewichtsverlies, genaamd The Best Shape Of My Life. In de trailer is te zien hoe hij het heeft over terugkeren naar zijn lichaam voor de film I, Robot.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Mentaal was ik ergens anders'

In de eerste trailer van de docuserie legt Smith uit dat de documentaire anders is geworden dan hij van te voren had verwacht. "Ik dacht dat ik in de beste vorm van mijn leven aan het raken was, fysiek gezien. Maar mentaal was ik ergens anders en ik begon heel veel verborgen dingen over mezelf te ontdekken."

Op een later moment in de trailer is te zien hoe de acteur met zijn familie aan tafel teruggaat naar een tijd waar het erg slecht met hem ging. "Dat was de enige keer in mijn leven dat ik ooit zelfmoord heb overwogen", zegt hij. Het is onduidelijk over welk moment in zijn leven hij het heeft. De eerste twee afleveringen verschijnen op 8 november op YouTube.

Bekijk de trailer van The Best Shape Of My Life hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hulp bij depressie

Heb jij last van een depressie of andere psychische problemen? Het is heel belangrijk om hierover te praten. Neem contact op met Mind Korrelatie. Zij zijn maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 21.00 bereikbaar via 0900-1450. Je kunt ook chatten, mailen of WhatsAppen voor advies en hulp via mindkorrelatie.nl.

Zelfmoordpreventie

Denk je aan zelfbeschadiging, zelfmoord of maak je je zorgen om iemand anders? Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via 113.nl, bel 113 of via het gratis nummer 0800-0113.

Ster advertentie
Ster advertentie