Entertainment

'Gigi Hadid en Zayn Malik uit elkaar'

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. 'Gigi Hadid en Zayn Malik uit elkaar'

Gigi Hadid en Zayn Malik zijn uit elkaar, dat melden verschillende bronnen aan TMZ. Mogelijk heeft dat te maken met de ruzie tussen Zayn en Gigi's moeder Yolanda Hadid. Die beweert namelijk geslagen te zijn door Zayn en denkt eraan om aangifte tegen de zanger te doen.

Statement Zayn

De bronnen vertellen aan TMZ dat de ruzie tussen Zayn en Yolanda ergens vorige week plaatsvond. In een statement op Twitter laat Zayn weten 'een ruzie' te hebben gehad met een familielid van Gigi. Wat de aanleiding was, is niet duidelijk. "Om een veilige omgeving voor mijn dochter te creëren was ik niet van plan om te reageren op beweringen die voortkwamen uit een ruzie die ik had met een familielid van mijn partner, die ons huis een aantal weken geleden zomaar binnenkwam toen mijn partner weg was", schrijft de zanger.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Naar de pers gelekt'

Zayn gaat verder in zijn statement: "Dit is en blijft een privékwestie, maar er wordt nu verdeeldheid gezaaid. Ondanks mijn pogingen om de vrede te herstellen binnen onze familie, zodat ik als co-ouder voor mijn dochter kan zorgen op een manier die zij verdient, is dit nu naar de pers gelekt. Ik blijf hoopvol en hoop dat we elkaar allemaal kunnen vergeven voor de harde woorden die gevallen zijn."

'Valse beschuldigingen'

Aan TMZ laat Zayn weten dat hij hoopt dat Yolanda haar 'valse beschuldigingen' gaat intrekken. "Met klem ontken ik dat ik Yolanda Hadid heb geslagen", zegt de zanger. "En in het belang van mijn dochter weiger ik nog meer details te geven. Ik hoop dat we deze familiekwesties privé zullen oplossen."

Volgens bronnen denkt Yolanda eraan aangifte te doen tegen Zayn. Volgens TMZ is er echter nog geen aangifte tegen de zanger gedaan.

Ster advertentie
Ster advertentie